Sunday, March 20, 2011

Ini cara aku hargai mereka ^_^

 Alhamdulillah, 17hb March lepas genap dah umur aku 20 tahun...
Fuh, rasa diri ni sudah agak2 tua hehehee.

Hadiah takde pun yang bagi pada aku, tapi err, aku tak mengharapkan sangat pun. Dah besor2 pun takkan la nak hadiah lagi ye tak? buat malu jah. hehehehe ;p
Tapi, kalau ade yang bagi, heh, den lagi suko. >,<

Aku dapat banyak wishes dari kenalan alam maya aku dan ianya sudah cukup buat ari bermakna aku sangat happy

Kalau la aku ni kaya, nak aje aku belanja semua org yang wish befday aku ni Roti Canai, tapi, apekan daya..aku hanya student yang sangat mmerlukan duit yang banyak utk beli buku rujukan yang agak2 mahal tu huh >,<  (ayat abis poyo)

So, aku buat entry khas untuk mereka yang hargai aku, yang ingat ari lahir aku :)


Haaaaaa....Ini dia mereka mereka yang ingat pada aku. Walaupun banyak, aku tak kira, aku nak bagitau jugak kat korang. Sebab dengan cara ini saja aku dapat balas pada mereka. Nak belanja roti canai sorang satu tak mampu sebab ramai sangat hehehehe ^_^
















Fuh, ni aku amik secara random je ni.. tak larat nak upload semua sebab banyak sangat wishes.. siyes..

And and and aku nak ucapkan

2 comments:

tabung

halwa telinga


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com