Friday, June 10, 2011

oh, finally


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, sekarang baru aku punya kesempatan nak update entry baru. Maaf kepada follower baru yang follow blog aku tapi aku still tak sempat nak balas kunjungan korang. Takpe, jangan risau k. Aku akan tetap jalankn tanggungjawab aku sebagai blogger hehehe

Aku errmm....errr,sebenarnya memang aku selalu jenguk blog aku tengok kut2 ade follower baru ke, komen2 baru ke *eceh (perasan diri seniri feymes), tapi bila tiba part nak update je, kepala hotak jadi biol jap. Tepu semacam je. Tak mau kenapa. Maap ler.

Ekceli aku tengah cuti ni, so aku manfaatkan-la sebaiknya cuti aku yang ade ni dengan balik ke kampong halaman. Dapat ler jenguk2 pantai. Dapat ler main2 dengan kucen kesayangan aku ni haaa.


Ntah mane la adik2 aku amik kucen ni, tau2 je dah lekat kat umah

haaaa, yang ni besor skit. Tapi aku rasa ni bukan bapak yang si kecik tu. Tak tau kenapa, tapi aku rasa bukan

eh eh eh,..mengarut jauh pulak aku cakap pasal kucen2 segala. Hurmmm, seminggu cuti bersamaan 7 ari tu aku dah mengkhatamkan beberapa buah movie yang agak best-lah juga bagi aku.


for the first time ayah ajak kitorg satu family tgk movie. Mula2 nak pilih citer Kungfu Panda 2, tapi full pulak -,-'.. pastu pilih la citer ni. 

mula2 tengok citer ni bapak giler bosan, aku dah siap menguap2 dah dalam wayang tu, tapi bila masuk je part yang duyung2 and part time anak2 kapal jadi umpan kat tengah2 laut tu la the most part yang exciting giler..tengok duyung2 cantik yang sexy+comel tu la yang best *erk, mcm aku ni lelaki la pulaks! haha

Bagi aku best. Not bad, klakar habis kau tau citer ni. Korang patut tengok :)

kalau kat umah tu aku tengok citer yang donlod kat internet je la. Internet tengah laju macam speedboat, ape lagi? bantai donlod movie je la kje aku HAHA

When a criminal mastermind uses a trio of orphan girls as pawns for a grand scheme, he finds their love is profoundly changing him for the better.

Citer kartun yang ni sumpah best+comel+klakar. Aku suka weyh. 


Last2 dah takde citer lain yang aku boleh donlod, aku tengok citer ni je. Boleh tahan gak la best. Ari tu time kuar tak wayang aku tak sempat nak tengok. Melepas. Aku geram aku trus je donlod BluRay punya file. Awesome giler punya gambar wa cakap lu. Fuh..

dan oh, oh oh...aku TERaddicted dengan game ni sejak beberapa minggu yang lalu....


HAHAHA. Angry birds. Mula2 tu takde la aku minat sangat dengan game ni tapi orang keliling aku asyik duk cakap2 je pasal this "Burung Marah" ni.. So aku pun macam "why the hell la orang duk slalu puji pasal game burung2 marah ni?" tapi once sekali aku cuba rasa macam.. oh,wow. Boleh tahan HAHA
Addicted giler dengan game ni. Nak main ngan game ni klik je kat gambar atas tu or klik je la kat sini kalau susah sangat :)

dah la, banyak sangat dah aku bebel. 
Tata

1 comment:

  1. ili ad try men game angry birds tu.. comel.. hehe~

    ReplyDelete

tabung

halwa telinga


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com