Monday, April 25, 2011

Happy birthday Sahabat

Assalamualaikum..
Hello there world!

Hello :)

Nak tau tak? Nak tau tak? 24/04/2011
Ari ni kan, kan, adelah hari lahir seseorang tau. Merangkap kawan blogger and Fb aku jugak >,<
Tapi sayangnya kitorang tak pernah jumpa.. Insyaallah someday akan jumpa jugak kut :)

Tapi apa2 pun, aku nak buat ucapan befday yang agak spesel-lah kut bagi aku untuk befday boy :)

1st sekali nak tunjuk gambar befday boy dulu...

Tadaaaaaa, ni dia befday boy kita

Hakim Zailan nama diberi :)

Ahaa...ni la dia orangnya, kadet UPNM

Cemaner? cemaner? ade gaya tak? ececce ;p
Maafkn Sammy yep Hakim, sebab songlap gambar Hakim tanpa pengetahuan, harap2 Hakim tak claim apa2 la dengan Sammy k

Ini dia blog Hakim Zailan :)

Nyum-nyum :p-sila ambik satu

Ucapan Sammy buat Hakim Zailan,
  • Happy birthday to you, May Allah bless you and hope this special day will make your dream comes true :)
  • Belajar rajin2
  • Ingat umi and abah selalu
  • And, Good Luck for your final exam. Sammy doakan Hakim dapat jawab dengan cemerlang time exam tu nanti
  • Take care
Dah besar dah nampaknya Hakim ya, Insyaallah Hakim akan jadi seseorang yang makin matang dimasa akan datang and tabah hadapi cabaran dalam pelajaran mahupun dalam kehidupan :)



Ok, tu saje. Tata

2 comments:

  1. hakim zailan: sama2..ucapan ringkas saja :)

    ReplyDelete

tabung

halwa telinga


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com