Sunday, December 19, 2010

aku bersama si kecik


hehehe...comey tak baby yang kat atas tu? comey kan? Siti Noor Zahrotul Amani namanya ^_^

ekceli this is my 1st pic kat wad kanak2 ni.. baby ni umur 8bulan kalau tak silap. Beratnya 11kg. Fuh berat tau. Aku dukung dia 5minit je pastu bagi balik pada mummy dia. Tak tahan berat. Tapi comel. Geram sangat tengok dia. Tak nangis langsung time dukung dia, dia diam je.. ehem ehem...ada gaya la tuh hehehehehe


haaa....si kecik molek comey lotey ni namanya Mohd Haziq Afiq.. umur dia lupa sudaa.
he is supa dupa cute kat wad time tu. 


*haaiihhh...aku tak tau lagi nak cakap apa, kepala hotak aku blank tiba2 la plak.. adooiii

2 comments:

  1. Budak yg benama Haziq itu sungguh COMEY!

    ReplyDelete
  2. zwan: yup2...sangat setuju dengan awak :)

    ReplyDelete

tabung

halwa telinga


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com